Насловна Вијести Република Српска Сутра облачно са кишом и свјежије

Сутра облачно са кишом и свјежије

189
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује облачно и кишовито вријеме, уз дневну температуру од 20 до 27 степени Целзијусових.

Јутро ће бити облачно са повремено слабом кишом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће свјежије и облачно са кишом, на сјеверу углавном суво уз сунчане периоде, док ће киша и пљускови с грмљавином јачати прво на југозападу, затим у централним и источним предјелима, гдје ће понегдје бити и јачих падавина.У касним поподневним и вечерњим часовима понегдје на сјеверу се очекују јачи пљускови, а током ноћи ће бити облачно са повременом кишом, која постепено престаје до јутра.

Јутарња температура ваздуха биће од 11 до 18, на југу до 21, а дневна од 20 до 27, у вишим предјелима од 16 степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар, сјеверног и сјеверозападног смјера.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница 10, Гацко 18, Фоча, Хан Пијесак и Вишеград 19, Рудо, Приједор и Соколац 22, Невесиње и Добој 24, Билећа, Мркоњић Град, Бугојно, Ливно и Сарајево 25, Шипово и Зеница 26, Бањалука, Бихаћ и Градачац 27, Рибник, Дрвар, Неум и Тузла 28, Бијељина, Зворник и Сански Мост 29, Мостар и Требиње 31 степен Целзијусов.

ИЗВОРсрна, РХМЗ, фото Билећа онлајн
Претходни текстЉевнаић: Од Ски-центра “Игришта“ зависиће најмање 2000 радних мјеста
Сљедећи текстСавјетовање и вакцинација у регионалном центру у Источном Сарајеву