Насловна Најновије Сутра састанак оперативног тима за припрему нове зимске сезоне на Јахорини

Сутра састанак оперативног тима за припрему нове зимске сезоне на Јахорини

201
0

Састанак оперативног тима за припрему нове зимске сезоне на Јахорини биће одржан сутра на овој планини, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

„На састанку ће бити представљен план рада и распоред активности организационог одбора Јахорине за надолазећу зимску сезону. Расправљаће се о кључним питањима која се тичу обезбјеђивања оптималних услова за рад ски-центра, наплате паркинга, чишћења пута и ски-стаза, медицинске помоћи, појачаног присуства полиције, инспекције, комуналне полиције, као и о несметаном снабдијевању електричном енергијом и водом, те расвјети“, наведено је у саопштењу.

Састанку, који почиње у 12.00 часова у хотелу „Рајска долина“, присуствоваће представници свих релевантних институција, предузећа укључених у реализацију пројеката на Јахорини, док је окупљање новинара и снимање кадрова планирано за 13.00 часова.

Изјаве за новинаре заказане су за 14.00 часова, а планирано је да се обрате директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић и предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра Недељко Елек.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДодик: Када се не будем бавио политиком формираћу удружење за независност Републике Српске
Сљедећи текстЉевнаић: Олимпијски центар Јахорина уз предсједника Српске