Насловна Вијести Источно Сарајево У суботу ревијална вожња “АТВ сусрет Јахорина 2022“

У суботу ревијална вожња “АТВ сусрет Јахорина 2022“

339
0
У Градској управи Источно Сарајево данас је потписан споразум о сарадњи са Еко АТВ /Алл-терраин вехицле/ ендуро клубом „Шумски дух“ из Источног Сарајева, који подразумијева заједничку организацију „АТВ сусрета Јахорина 2022“ у суботу, 2. јула, на којима се очекује долазак око 200 учесника.

Из Еко АТВ ендуро клуба „Шумски дух“ захвалили су за подршку у организацији ове манифестације и нагласили да је ово добра прилика за афирмацију природних љепота Јахорине и Источног Сарајева, саопштено је из Градске управе.

Предсједник овог клуба Зоран Kрстић истакао је да је клуб основан прије 10 година и до сада је организовао АТВ и мото-сусрете на различитим локацијама, а ове године је, у договору са градоначелником, одлучено да то буде градска манифестација.

„У суботу ће бити вожена адреналинска тура на Јахорини, намијењена љубитељима АТВ и мото-вожње, која неће бити много захтјевна, јер мора да буде прилагођена и оним учесницима који нису професионалци“, истакао је Kрстић.

Он је нагласио да је овај догађај добра прилика за афирмацију Источног Сарајева, додавши да је током одржавања АТВ сусрета 2017. године забиљежено 400 ноћења у овом граду.

Организатори „АТВ сусрета Јахорина 2022“ су Градска управа Источно Сарајево и градска Туристичка организација, а технички организатор је Еко АТВ ендуро клуб „Шумски дух“.

Представници Градске управе и Туристичке организације Источног Сарајева навели су да је основни циљ, ове и сличних манифестација, унапређење туристичке понуде града.

„Желимо да овај догађај промовишемо у позитивном смислу и да јасно нагласимо да је наш циљ промоција и очување природних љепота града Источно Сарајево са акцентом на унапређење туристичке понуде града у току љетне туристичке сезоне“, истакли су представници Градске управе.

Ревијална вожња „АТВ сусрет Јахорина 2022“ биће одржана у оквиру званичног почетка љетне туристичке сезоне на Јахорини.

Вожња ће почети испред хотела „Небојша“ у 9.00 часова, а циљ ће бити код хотела „Вучко“, наведено је у саопштењу.

ИЗВОРсрна, фото Град Источно Сарајево
Претходни текстМилановић: Нигдје не пише да Србија треба да призна Косово
Сљедећи текстУниверзитету у Источном Сарајеву додијељена Видовданска повеља