Насловна Најновије У Требињу отворен регионални турнир у ватерполу

У Требињу отворен регионални турнир у ватерполу

144
0

Ватерполо утакмицом клубова „Леотар“ из Требиња и „Јадран“ из Херцег Новог данас је на затвореном базену у Требињу почео ватерполо турнир „Олимпијске наде 2022/2023“ на којем учествује 12 екипа из региона.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић изразио је задовољство због одржавања овог турнира на затвореном базену у Требињу, истакавши да се овим остварују сви зацртани циљеви из претходног периода кад је ријеч о овом базену.

„Наставили смо све оно што смо започели. Тренутно на овом базену бесплатно тренира и користи га више од 1.000 дјеце“, рекао је Ћурић и пожелио свим учесницима добродошлицу и угодан боравак у Требињу.

Директор затвореног базена Бојан Окука рекао је новинарима да је почаствован што се данас први пут у историји отвара регионални турнир у ватерполу на којем учествују дјеца рођена 2011. године и млађа.

Окука је позвао све грађане да подрже Ватерполо клуб „Леотар“, али и остале клубове.

Директор Ватерполо клуба „Јадран“ из Херцег Новог Милош Мрачевић рекао је новинарима да му је задовољство што ће у Требињу бити одигран регионални турнир у ватерполу који окупља најбоље младе ватерполисте из Хрватске, Црне Горе и Србије.

„Убијеђен сам да ће се у ових 36 утакмица у три дана показати врхунски ватерполо да ћемо сви једни од других нешто научити, створити спортска пријатељства и богатији се вратити“, рекао је Мрачевић.

Капитен ватерполо клуба „Будућност“ из Подгорице Дамјан Вукојевић рекао је да му се допадају услови за игру на базену, те изразио наду да ће његов тим бити успјешан на турниру.

ИЗВОРсрна
Претходни текстКошарац: Одлука о извозу пелета упућена Савјету министара
Сљедећи текстЂорђе Перић побједник Свјетског трофеја хармонике у Кини