Насловна Најновије Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету

Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету

170
0
Руководство Фудбалског клуба Црвена звезда уручило је данас 50.000 евра за потребе народних кухиња на Косову и Метохији, које је овај клуб освојио као награду на „Пари купу“ у Санкт Петербургу.
 

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић уручио је чек од 50.000 евра предсједику невладине организације „Мајка девет Југовића Епархије рашко-призренске“ Светлани Стевић.

– Част и задовољство ми је што могу у име Црвене звезде да предам чек од 50.000 евра народним кухињама на Космету. Историја и традиција Црвене звезде нас обавезује да увијек и свуда будемо уз српски народ јер смо ми народни клуб – рекао је Терзић.

Он је подсјетио да је Црвена звезда и ове године помогла црквама и манастирима на Космету.

– Наставићемо то да радимо и да помажемо гдје год има српског народа – рекао је Терзић, саопштено је на званичном сајту клуба.

Стевићева је захвалила за помоћ и исказану бригу за српски народ, истичући да је ова донација од великог значаја.

– То показује колико брину о српском народу на Космету и колика је њихова љубав према нама који тамо живимо и опстајемо. Ова донација нам је значајна јер припремамо 2.300 оброка, а такође бринемо да ли људи имају огрев, дјеца гардеробу и школски прибор, дакле о свим основним стварима које човјеку требају да би преживио – изјавила је Стевићева.

 
 
ИЗВОРсрна
Претходни текстПале: Отворена изложба слика умјетника из Републике Српске и Србије (ВИДЕО)
Сљедећи текстДобар жријеб за Ђоковића у Њујорку