Насловна Најновије Ђоковић у осмини финала, након најбоље одиграног меча од почетка турнира

Ђоковић у осмини финала, након најбоље одиграног меча од почетка турнира

171
0

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, рекао је након побједе над Томасом Мартином Ечеверијем (3:0) и пласмана у осмину финала Аустралијан опена, да је то био његов најбољи меч од почетка турнира.

„Морам да будем задовољан, играо сам веома добро у прва два сета, он је мало подигао ниво у трећем, али у тај-брејку сам добро сервирао и добио“, истакао је Ђоковић.

Новак Ђоковић је побједом у трећем колу Аустралијан опена обиљежио јубилеј – 100. меч у Мелбурну. Први је одиграо још 2005. године и освојио је рекордних десет титула.

Након тријумфа над Томасом Мартином Ечеверијем, Ђоковић је на терену рекао да је благословен чињеницом да му живот иде како иде.

„Деведесете нису биле једноставне за моју породицу. Морали су да се одрекну много тога, не би могао да будем овде да није било њих. Тенис је изузетно скуп спорт. Трудили су се јако да ми омогуће све услове да тренирам. У јуниорским данима је било веома тешко због ресурса. Требало је наћи новац. Заиста, много хвала навијачима на свему што сам урадио“, истакао је Ђоковић.

ИЗВОРРТС, АP Photo
Претходни текстЦвијановић се сусрела са Дачићем у Уганди
Сљедећи текстЈуговић, Томић и Шкипина изабрани за потпредсједнике ОО СНСД Пале