Насловна Магазин Спорт Београдски „Партизан“ први пут на МОФТ-у „Срђан Томић и Владица Бабовић“

Београдски „Партизан“ први пут на МОФТ-у „Срђан Томић и Владица Бабовић“

248
0

Млади чланови Фудбалског клуба „Партизан“ из Београда потврдили су учешће на јубиланом десетом Меморијалном омладинском фудбалском турниру (МОФТ) „Срђан Томић & Владица Бабовић“. По први пут, на МОФТ-у, поред бројних учесника и клубова, такмичиће се и 26 дјечака из Београда и то са двије селекције – у категорији У 13 (2009. и 2010. годиште).

У дводневној посјети општини Соколац, са младим фудбалерима боравиће Драган Траиловић, члан Управног ФК „Партизан“, потом Маја Крстајић из финансијског сектора, два тренера и један фудбалер првог тима „Партизана“.

Како су најавили организатори, првог дана овог спортског догађаја, 18. августа, на стадиону „Бара“ биће уприличена подјела преко 100 чланских карти од стране београдског великана.

Пријаве екипа за учешће могу се извршити позивом на контакт телефон: 066/937-508 до понедјељка, 15. августа, а жријеб је предвиђен за 16. август. Свечано отварање десетог МОФТ-а „Срђан Томић & Владица Бабовић“ је 18. августа у 12.00 часова на соколачкој „Бари“. Турнир се завршава 21. августа.

 
ИЗВОРинфо центар соколац
Претходни текстПрекид електроснабдијевања
Сљедећи текстВатрогасци гасили пожаре на кућама изазване ударима грома