Насловна Вијести Република Српска Бијељина: Старица пронађена исцрпљена и дезоријентисана, полиција моли за помоћ у идентификацији

Бијељина: Старица пронађена исцрпљена и дезоријентисана, полиција моли за помоћ у идентификацији

283
0

Полицијска управа Бијељина моли грађане да уколико препознају особу са слике о томе обавјесте најбижу полицијску станицу на број 122 или пријаве на број 055/235-100.

– Полицијској станици Бијељина, данас у јутарњим часовима пријављено је да се у Улици Иве Андрића у Бијељини налази непозната женска особа, старије животне доби, која сједи испод дрвета видно исцрпљена и дезоријентисана – наведено је у саопштењу ПУ Бијељина.

Како се додаје, на лице мјеста изашла је патрола која је потврдила наводе пријаве.

– Непозната женска особа била је видно исцрпљена, боса и обучена у пиџаму, без личних докумената и са њом се није могла успоставити комуникација – додаје се у саопштењу у коме се наводи да јој је од стране екипе Хитне медицинске помоћи Бијељина указана медицинска помоћ  и тренутно је од стране Центра за социјални рад смјештена у Старачки дом у Бијељини.

– Молимо грађане да уколико препознају жену са фотографије, позову горе наведене бројеве телефона, како би је идентификовали и пронашли њену породицу – наводи се у саопштењу.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОпштина Фоча и Каритас заједно реконструишу градску пијацу
Сљедећи текстКонцерт Камерног хора поводом јубилеја Саборне цркве у Сарајеву