Насловна Најновије Вожња квадовима – нова туристичка понуда Требиња

Вожња квадовима – нова туристичка понуда Требиња

124
0

Туристичка понуда Требиња од данас је богатија за нови авантуристички садржај – вожњу квадова, самостално или у пратњи искусних водича кроз град и околину, гдје се посебно издваја обилазак околних брда, излетишта, манастира, винарија и ресторана.

Из Туристичке организације Требиње напоменули су да овај град нуди изванредне услове за реализацију активног туризма /аутдор/, који је уско везан за авантуризам, а да је вожња квадова веома привлачна и атрактивна.

„Сафари руте које пролазе кроз дивљу и добро очувану природу, куда су некада пролазили каравански и номадски путеви, значајно доприносе да се град и његова околина доживи на специфичан и упечатљив начин“, саопштено је из требињске Туристичке организације.

„Квад Требиње“ је потпуно нова и другачија авантуристичка прича Требиња у оквиру које се свим љубитељима адреналина, жељним изазова и уживања у непосредном додиру са природом, историјом и традицијом, нуди могућност доживљаја незаборавне авантуре кроз јединствено искуство обиласка града и његових атрактивних природних крајолика, навели су из те организације.

У зависности од потреба и афинитета туриста, „Квад Требиње“ нуди различите варијанте тура по граду и околини – обилазак града и околине, руралних подручја, оближњих манастира, Ластве и околине, Гљиве и Леотара, аустро-угарских кула, излетишта Убла, као и обилазак винарија и ресторана.

Туре је могуће међусобно комбиновати и у потпуности прилагодити жељама и потребама туриста, а основни услови за вожњу су посједовање личне карте и возачке дозволе, уз обезбјеђење заштитне опреме.

Обилазак Требиња квадом је, како су истакли, осмишљен на одговоран и еколошки прихватљив начин.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДодик: Хрватска да одустане од Трговске горе или слиједе тужбе
Сљедећи текстУ четвртак сједница Скупштине општине Пале