Насловна Вијести Источно Сарајево Општина Пале уручила признања најзаслужнијим појединцима и колективима

Општина Пале уручила признања најзаслужнијим појединцима и колективима

378
0

Поводом Дана и крсне славе општине Пале – Успења Пресвете Богородице вечерас је на Палама одржана свечана академија на којој су уручена признања заслужним колективима и појединцима.

Општинска признања добили су министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић, предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра „Јахорина“ Недељко Елек, архијерејски намјесник сарајевски Миомир Зекић и јеромонах манастира Озерковићи Георгије.

Награде за допринос у области производње и запошљавања добили су Завод за запошљавање Републике Српске, Студентски центар Пале, невладина организација „Ворлд вижн“ и „Владраг“. За допринос у развоју туризма признање је додијељено фирми „Мајнекс“ из Пала, као и Удружењу грађана „Три на три-Више од игре“.

Свечаној академији поводом Дана и крсне славе општине Пале, осим одборника Скупштине општине Пале и добитника признања, присуствовали су изасланик српског члана Предсједништва БиХ Бошко Томић, градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, посланик у Народној скупштини Републике Српске Мирослав Вујичић, народни посланик Наташа Кулашинац, начелници сусједних општина, представници Универзитета у Источном Сарајеву, као и директори предузећа са подручја општине и привредници.

У оквиру „Госпојинских свечаности“ поводом Дана општине Пале сутра ће на Студентском тргу на Палама бити одржан концерт Ане Бекуте.

ИЗВОРртвис
Претходни текстВоз „Ћиро“ стиже у Вишеград у недјељу
Сљедећи текст„Пулс града“ 26.08.2022.