Насловна Uncategorized У понедјељак сунчано и мало топлије

У понедјељак сунчано и мало топлије

195
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано и мало топлије вријеме, уз највишу температуру ваздуха до 30 степени Целзијусових.

Јутро ће бити претежно ведро и хладно, понегдје око ријека и по котлинама са маглом, током дана сунчано, а на истоку развој облака који би понегдје могли да услове пљускове, саопштено је из Републичког хидрометеорлошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Кнежево, Хан Пијесак и Чемерно 19, Мркоњић Град 20, Калиновик 21, Бањалука, Гацко и Сребреница 22, Нови Град и Србац 23, Бијељина, Добој, Приједор и Вишеград 24, Рудо 25, Требиње 27, Билећа 28 степени Целзијусових.

У уторак, 6. септембра, биће претежно сунчано и топлије, а максимална температура ваздуха биће и до 31 степен Целзијусов.

У сриједу, 7. септембра, биће претежно сунчано и топло, послије подне понедје киша са грмљавином, а максимална температура ваздуха биће и до 31 степен Целзијусов.

У четвртак, 8. септембра, претежно сунчано и топлије уз малу облачност, послије подне јачи развој облака донијеће кишу и пљускове праћене грмљавином, понегдје и непогоде, а максимална температура ваздуха и до 33 степена Целзијусова.

ИЗВОРртвис
Претходни текстПетричевић: Подстицајима запослено више од 1.000 радника
Сљедећи текстКовач из Смедерева – прво сјечиво направио по узору на Гандалфово, ускоро и реплика мача цара Душана (ВИДЕО)