Насловна Најновије Ђуревић организовао пријем за успјешне ученике

Ђуревић организовао пријем за успјешне ученике

185
0

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић организовао је данас пријем за успјешне ученике Основне школе „Вук Караџић“ и Средњошколског центра „Иво Андрић“, којима су уручени симболични поклони.

„На овај начин им дајемо до знања да смо пратили њихов рад и њихове успјехе и да их мотивишемо да наставе добро да уче. За њих смо организовали вожњу бродом уз помоћ Андрићграда до Спомен комплекса Стари Брод, гдје ће их дочекати свештеник који ће им одржати час историје“, истакао је Ђуревић.

Он је рекао да општина Вишеград за ученике финансира и матурске вечери, а ове године обезбиједила је средства за куповину уџбеника ученицима који уписују средњу школу, како би мотивисала ученике да остану овдје, а тиме се помаже и наставни кадар да не губе часове.

Директор основне школе Момир Радојчић, рекао је да је ово успјешна генерација ученика и да је од укупно 87 ученика, шест вуковаца, а 26 одличних ученика. „Њихов рад и залагање су за похвалу. Желим да се захвалим општини Вишеград која је наставила са награђивањем ученика, што је велики подстрек за њихов даљи рад“, истакао је Радојчић.

Opis nije dostupan

Ученик Давид Симић, захвалио је школи и општини Вишеград, на наградама које су им уручене. „То је посебан доживљај за све нас који ћемо дуго памтити. Планирам даље уписати Музичку школу у Источном Сарајеву“, додао је Симић.

Директор средњошколског центра Драгана Зечевић, рекла је да у овој генерацији има 17 одличних ученика, те захвалила начелнику на пријему који препознаје труд, рад и залагање ученика.

Општина је и ове године организовала одлазак у Спомен-комплекс Стари Брод за најбоље ђаке, њихове разредне старјешине и директоре школа.

ИЗВОРМладен Ђуревић ФБ профил
Претходни текстУ Српској потврђена Афричка куга свиња на 29 имања
Сљедећи текстПале: У уторак 4. јула хуманитарни концерт за Милана Маџгаља