Насловна Најновије Видић представио свој тим ако побиједи на изборима за предсједника ФС Србије

Видић представио свој тим ако побиједи на изборима за предсједника ФС Србије

200
0

Кандидат за предсједника Фудбалског савеза Србије Немања Видић предао је данас списак људи које планира да постави на руководећа мјеста у Савезу ако побиједи на изборима заказаним за 14. март, преносе београдски медији.

Видић је у петак званично предао кандидатуру за предсједника ФС Србије.

– Видић је предложио четири потпредсједника Савеза, а то су: оснивач и први човјек компаније Нордеус Бранко Милановић, бивши српски фудбалски судија Милорад Мажић, предсједник Извршног одбора Рајфајзен банке Петар Јовановић и некадашњи селектор Србије Славољуб Муслин – преноси Моцартспорт.

Видић планира да, ако побиједи на изборима за предсједника ФС Србије, у Извршни одбор кооптира бивше репрезентативце Милана Јовановића и Данка Лазовића, тренера Бранка Бабића, професора Економског факултета у Крагујевцу Верољуба Дугалића.

У Извршни одбор ФС Србије би ушли и први човјек Металца из Горњег Милановца Драгољуб Вукадиновић, репрезентативка Србије и чланица Бајерна Јована Дамњановић, као и доктор Владимир Дугалић, који је начелник Клинике за дигестивну хирургију КБЦ Србија.

– Представник судија у ИО ФС Србије био би некадашњи арбитар са ФИФА значком Драгомир Станковић, аматерски фудбал представљао би Раде Тодоровић, који је предсједник клуба Кикер из Краљева, а регион Западне Србије Иван Карапетровић из Ужица – додаје Моцартспорт.

Кандидатуру за предсједника ФС Србије предао је раније и почасни предсједник Црвене звезде Драган Џајић.

Изборна Скупштина ФС Србије заказана је за 14. март у Старој Пазови.

ИЗВОРртрс
Претходни текстДодик: Поносни на оне који су стварали и развијали Српску
Сљедећи текстМарина Куртеш на најбољи начин представила општину