Насловна Најновије Вишковић: Влада ће наставити да унапређује положај борачких категорија

Вишковић: Влада ће наставити да унапређује положај борачких категорија

198
0

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић рекао је да ће Влада Српске, заједно са Борачком организацијом Републике Српске, и у наредном периоду предано радити на заштити права и унапређењу положаја и материјалног стандарда породица погинулих бораца, ратних војних инвалида и демобилисаних бораца.

Вишковић је поводом обиљежавања Митровдана – крсне славе БОРС-а упутио честитку предсједнику ове организације Радану Остојићу и свим члановима, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Он је истакао да су борци Војске Републике Српске у најтежим, ратним временима заштитили српски народ и одбранили Републику Српску и да је зато обавеза и одговорност институција Српске да чувају традицију Војске Српске и сјећање на храбра дјела наших бораца.

– Крсна слава Митровдан, прилика је да се са захвалношћу сјетимо и да одамо почаст нашим херојима, који су положили своје животе за Републику Српску и одбранили наша вјековна огњишта – наведено је у честитки предсједника Владе Српске.

У свим општинама и градовима Републике Српске у организацији општинских и градских борачких организација данас се обиљежава крсна слава БОРС-а – Митровдан.

 
ИЗВОРртрс
Претходни текстГрадоначелник Ћосић честитао крсну славу Борачкој организацији Републике Српске
Сљедећи текстПлетенице баке Госпаве