Насловна Вијести Вукан се пробудио насмијан

Вукан се пробудио насмијан

165
0

Мајка малог Вукана, који је у Будимпешти примио најскупљи лијек на свету како би победио спиналну мишићну атрофију, Ивана Стоиљковић рекла је за РТС да није било никаквих компликација.

Добре вијести стигле су прије неколико дана из Будимпеште, од породице Стоиљковић. Деветомјесечни Вукан примио је „золгенсму”, како би побиједио спиналну мишићну атрофију најтежег типа.

– Супер је поднио, није било никаквих компликација, сада се лијепо осјећа. Јуче су нас пустили са интензивне његе, сада смо у свом смјештају у болници. Вукан се пробудио насмијан – каже Вуканова мајка Ивана Стоиљковић за РТС.

Што се тиче даље процедуре, каже да све зависи од стања организма, да се прате параметри, али да ће Вукан вјероватно дуго бити у болници.

Наводи да су љекари рекли да неће давати прогнозе, али да „золгенсма” дефинитивно зауставља болест.

Била је, каже, много уплашена, јер зна да постоје нуспојаве.

– Превише је јака терапија, прима се једном за цијели живот, хвала Богу све је прошло како треба – рекла је Ивана Стоиљковић.

– Не постоје ријечи којима би могли да кажемо хвала свима који су стали уз нас, сваком појединцу, свакој компанији. Надамо се да ће Вуки бити здраво дијете – закључила је Ивана Стојиљковић, пише Блиц.

ИЗВОРСрпска.инфо
Претходни текстГориво „скаче“ на 3,50 КМ
Сљедећи текстЦИК позива грађане да провјере податке