Насловна Вијести Република Српска Док је Тривићева говорила пред ТВ камерама, Вуковића и Бабаља гађали каменом

Док је Тривићева говорила пред ТВ камерама, Вуковића и Бабаља гађали каменом

196
0

Пред зградом Централне изборне комисије БиХ, усред прес конференције, неко је гађао каменом челнике опозиције из Републике Српске.

Како наводе опозиционари, камен је пролетио поред Дарка Бабаља и погодио у леђа потпредсједника ПДП Ненада Вуковића, али ниједан медиј није извијестио о овом инциденту.

– Не желим да драмим, све је на крају ипак добро прошло, нисам озбиљније повријеђен, али ме чуди што овакав чин насиља није изазвао пажњу медија. Зар треба да падне крв, да би то била вијест – каже за Српскаинфо Ненад Вуковић.

Вуковић каже да је камен долетио однекуд иза леђа опозиционарима који су држали прес и то управо у тренутку док је пред камерама говорила Јелена Тривић, кандидаткиња опозиције предсједница Републике Српске.

Пролетио је Бабаљу поред главе, он се инстиктивно измакао, а онда је тај камен мене погодио у леђа, одбио се и закачио новинарку Ал Џазире Лејлу Незиревић.

– У једном тренутку сви смо се окренули у правцу из којег којег је камен долетио, чак и Јелена Тривић, која је давала изјаву.

Снимак овог инцидента од синоћ кружи интернетом и изазвао је велику пажњу корисника друштвених мрежа.

Вуковић каже да не може спекулисати о томе ко је бацио камен на опозиционаре, али да је он вјероватно долетио са прозора или балкона неке од зграда.

– Инцидент се десио у Улици Данијела Озме. То је уска улица у којој у том тренутку није било пролазника – рекао је Вуковић и додао да ће пријавити напад и тражити снимке видео камера.

ИЗВОРsrpskainfo.com
Претходни текстЗапажен резултат младих џудисткиња „Славије“ у Новом Саду
Сљедећи текстУжасан графит освануо у бањалучком насељу Борик