Насловна Вијести Република Српска Дрвар: “Ноћни вукови“ одали почаст борцима погинулим у последњем рату

Дрвар: “Ноћни вукови“ одали почаст борцима погинулим у последњем рату

358
0

Чланови Мото-клуба „Ноћни вукови“ посјетили су Дрвар и одали почаст погинулим борцима у Одбрамбено-отаџбинском рату са подручја дрварске општине и даровали икону Храму Светог Саве у тој општини.

Више од стотину бајкера из овог мото-клуба, посјетило је Дрвар у оквиру видовданске вожње, а спектакуларан улазак „Ноћних вукова“ у Дрвар под заставама Републике Српске и Србије, дочекан је аплаузом окупљених мјештана.

Предсједник „Ноћних вукова“ из Републике Српске Горан Тадић, рекао је Срни, да долазак бајкера у Дрвар представља подршку народу који живи у тој западнокрајишкој општини.

„Имали смо дуго жељу да дођемо у Дрвар, што смо данас и урадили. Положили смо вијенце на споменик погинулим борцима у Одбрамбено-отаџбинском рату, обишли Храм Светога Саве и даровали руску икону“, навео је Тадић.

Један од чланова „Ноћних вукова“ Жељко Обрадовић из Подгорице, рекао је Срни да су данас у Дрвару бајкери из цијелог свијета дочекани братски и пријатељски.

Милић Милутиновић из Kрагујевца рекао је Срни да одјељење „Ноћних вукова“ из Србије увијек долази на видовданску вожњу, да подржи браћу из Републике Српске.

Данашњу посјету Дрвару организовали су „Ноћни вукови“ из Републике Српске, а присуствовала је и начелник општине Дрвар Душица Рунић, која је заједно са многобројним чланивима мото-клуба одала почаст погинулим борцима са подручја дрварске општине у Одбрамбено-отаџбинском рату.

Чланови Мото-клуба сутра ће, на Видовдан, у Бањалуци присуствовати обиљежавању крсне славе Војске Републике Српске и славском обреду у манастиру Гомионица.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПотврђена оптужница у предмету “Ејуп Ганић и други“
Сљедећи текстШаровић из Главног одбора искључио Ћузулана који тврди да се проблеми у СДС-у заташкавају