Насловна Вијести Република Српска Дјеци ,,Првих корака“ поклон вртешка

Дјеци ,,Првих корака“ поклон вртешка

198
0

Јавној установи за предшколско васпитање и образовање „Први кораци“ у Власеници данас је донирана дјечија вртешка са сједалицама и оградицом за коју је Удружење „Форум жена“ Братунац издвојило 1.860 KМ, а општина 500 KМ за доставу и монтирање.

Драгана Ђурић, координатор пројекта „Млади лидери у заједници“ у оквиру којег је донирана вртешка, изразила је увјерење да ће ова донација пружити прилику да дјеца квалитетније проводе вријеме у овој установи.

Ђурићева је рекла новинарима да су чланови Омладинске организације „Алтруист“ из Власенице препознали потребу дјеце из обданишта и конкурисали за пројекат.

Начелник општине Мирослав Kраљевић захвалио је свима који су учествовали у пројекту за који је рекао да предстаља корак ка томе да ова локална заједница буде боља и развијенија.

„Ово је сјајна идеја да нашој дјеци направимо што више садржаја, јер овђе много пажње посвећујемо младима“, истакао је Kраљевић и додао да су у ранијем периоду санирали комплетну унутрашњост обданишта.

Васпитачица Жељка Јанковић рекла је новинарима да су почаствовани присуством донатора, представника младих те захвалила начелнику Kраљевићу што годинама подржава ову установу.

Реализација пројекта „Млади лидери у заједници“ трајала је од 1. фебруара на подручју пет општина – Милићи, Власеница, Братунац, Kалесија и Зворник.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПлесачице ,,Нике“ на Еврпском певенству у Скопљу
Сљедећи текстМапирана и маркирана пјешачка стаза