Насловна Најновије ОЦ Јахорина: Дани „Јахорина Ски Опенинг“-а

ОЦ Јахорина: Дани „Јахорина Ски Опенинг“-а

144
0

Обавјештавају се посјетиоци Олимпијског центра Јахорина да ће у данима „Јахорина Ски Опенинг“-а у погону бити покретна трака на полигону Пољице, у периоду од 9 часова до 16 часова, те гондола Пољице, за панорамско разгледање, у периоду од 10 часова до 16 часова.

Уз помоћ „SnowFactory“ система вјештачког осњежавања стаза, омогућено је скијање на дјечијем полигону на стази Пољице, по 50% нижој цијени. Стазе Новак Ђоковић и Пољице остаће затворене за скијање у данима „Јахорина Ски Опенинг“-а. У ишчекивању нешто нижих температура ваздуха, систем вјештачког осњежавања наставља са радом када год се створе услови за његово пуштање у погон.

Вечерас све посјетиоце планине, у концертном шатору на каскадном паркингу на Пољицама, очекује наступ Прљавог казалишта, док ће сутра, 3.12, на истој локацији наступити Марија Шерифовић, те 4.12, Жељко Јоксимовић. Улазнице за поменуте концерте сви заинтересовани могу купити на порталу купикарту.ба, продајним мјестима овог система, као и хотелима Вучко, Термаг и Лавина, на Јахорини. Цијене истих износе 20 КМ за стандардне улазнице, те 70 КМ за ВИП улазнице, до дана самих концерата, када ће цијене стандардних улазница износити 30 КМ, а цијене ВИП улазница 100 КМ.

ИЗВОРОЦ Јахорина
Претходни текстИзведена показна вјежба спасавања „Јахорина 2022″(ВИДЕО)
Сљедећи текстПортугал и Јужна Кореја у осмини финала Свјетског првенства у Катару