Насловна Вијести Источно Сарајево Источно Сарајево: Прослављени џудиста Немања Мајдов ускоро организује прву „Мајдов Академију“

Источно Сарајево: Прослављени џудиста Немања Мајдов ускоро организује прву „Мајдов Академију“

237
0

Прослављени џудиста Немања Мајдов овог љета организоваће прву „Мајдов Академију“ у Источном Сарајеву, гдје ће своје знање несебично преносити другима.

Овог августа ће на џудо семинару и тренинг кампу присуствовати прослављени мађарски џудиста Кристијан Тот, освајач Олимпијске, свјетске и европске медаље.

– Већ дуже вријеме намјеравам ово да урадим и одлучио сам, акобогда, да са тим почнем ове године. То ми је велики сан, а и обавеза да пренесем своје знање и искуство на будуће генерације, али и на старије од мене и све оне који желе да се унаприједе у овом спорту. Циљ ми је да унаприједимо џудо на нашим просторима и да помогнемо нашој домаћој дјеци да постану шампионирекао је Немања Мајдов.

Осим Немање Мајдова и Кристијана Тота, ове године ће ту бити његов отац и најбољи тренер Европе за 2018. годину, Љубиша Мајдов, те брат Стефан.

– Сваке године доводићу некога од мојих пријатеља из свијета који су велики шампиони да пренесу своје знање и искуство на наше борце. Поред Тота, биће и специјалних гостију, такмичара и тренера који ће учествовати на кампу и семинари у које ћемо објављивати ускоро.

Појаснио је Мајдов и на чему ће се радити.

“Фокус ће нам бити на показивању наших специјалки, до најситнијих детаља и фора, ситуационим стварима, па и на борбама. Такођер, одржат ћемо панел гдје ћемо сви заједно причати о физички и менталним припремама пред мечеве, дешавања у току мечева и остало, и о свему ономе што буде занимало госте и што им ствара недоумице. Позивам све клубове, такмичаре, дјецу, тренере и шампиона да нам се придруже. Биће у великој спортској дворани, тако да учествовати могу осим џудиста и борци из других спортова, рвање, самбо, бјј, мма, џиу џицу”, истакао је Мајдов.

ИЗВОРSportdc.net
Претходни текстДодик: Биће пронађено рјешење за повећање плата радницима Шума Српске
Сљедећи текстНовак Ђоковић пласирао се у треће коло Вимблдона