Насловна Најновије Спортске игре радника „Електродистрибуције“ а.д. Пале окупиле око 120 учесника у Сокоцу

Спортске игре радника „Електродистрибуције“ а.д. Пале окупиле око 120 учесника у Сокоцу

254
0

Електропривреда Републике Српске већ годинама уназад организује спортске игре радника, као један вид дружења на годишњем нивоу. У свим тим манифестацијама учествује и „Електродистрибуција“ а.д. Пале, па су тим поводом, данас на Сокоцу у организацији овдашње Теренске јединице организоване квалификације за централне радничке игре које ће се одржати у Требињу крајем јуна.

Управник Теренске јединице Соколац „Електродистрибуције“ а.д. Пале Срђан Кнежевић нагласио је да је ово четврти пут да је Соколац домаћин ових игара, те да данас у играма учествује око 120 колега из дванаест општина.

„Користимо погодности које пружа општина Соколац у погледу спортских терена и можемо рећи да смо јединствени по том питању у читавој регији. Заступљене су традиционалне спортске дисциплине као што су пењање на стуб, навлачење конопца, затим одбојка, кошарка, мали фудбал, стони тенис и стрељаштво, подијељени наравно по мушким и женским категоријама“, навео је Кнежевић.

Он је додао да су јако позитивне реакције на оваква дружења.

„Ово је ријетка прилика, када можемо да се састанемо, дружимо, испричамо и подијелимо нека искуства, јер смо сви заузети својим радним обавезама“ , рекао је Кнежевић.

Предсједник Актива жена и младих у „Електродистрибуцији“ а.д. Пале Тијана Космајац истакла је да сваке године учествује у спортским играма овог предузећа, које за њу представљају лијепо дружење, упознавање са колегама и провјеру спортске кондиције.

„Такмичим се у одбојци, међутим квалификације за ову годину још увијек нису одржане. На прошлим играма, иако смо били екипа као једна од фаворита, вратили смо се кући из Требиња без медаље, тако да ове године очекујемо успјех“, увјерила је она.

Она је посебно навела да су жене у овом предузећу равноправне са мушкарцима, али да оне углавном обављају концеларијски посао, док су монтери – мушкарци и ти који су ангажовани на терену.

На данашњем такмичењу побједу је однијела Теренска јединица Соколац као организатор. За све учеснике, након завршених спортских такмичења, организован је пригодан програм уз музику и лијепо дружење.

 

ИЗВОРинфо центар соколац
Претходни текстЗбог падавина сутра наранџасто упозорење за Херцеговину
Сљедећи текстКЦ Пале: Промовисана књига “Лаодикија” јеромонаха Серафима (Видео)