Насловна Најновије У Српској сутра Дан жалости

У Српској сутра Дан жалости

135
0

У Републици Српској сутра ће бити дан жалости због трагедије у београдској Основној школи „Владислав Рибникар“ у Београду у којој је убијено осморо ученика и радник обезбјеђења, а шесторо дјеце и наставник су рањени, одлучила је данас Влада Републике Српске на ванредној сједници у Бањалуци.

Премијер Српске Радован Вишковић истакао је да су задужени министарства просвјете и културе и унутрашњих послова да припреме информацију о стању малољетничке делинквенције у Српској.

„Нажалост, у посљедњим годинама имамо погоршање стања када је ријеч о малољетничкој делинквенцији. Полиција ће појачано дежурати испред школа у Српској“, рекао је Вишковић на конференцији за новинаре након ванредне сједнице Владе Српске.

Сједници су присуствовали и предсједник Репбулике Српске Милорад Додик, предсједник Народне скупштине Српске Ненад Стевандић и српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.

У пуцњави у Основној школи „Владислав Рибникар“ у Београду јуче је убијено осморо ученика и радник обезбјеђења, а шесторо дјеце и наставник су рањени. Полиција је ухапсила ученика чији су иницијали К.К. који је починио злочин.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ Болници „Србија“ у априлу рођено 35 беба
Сљедећи текстОтказан „Ђурђевдански крос“