Насловна Најновије Ђуревић: Ускоро и пета група дјеце

Ђуревић: Ускоро и пета група дјеце

123
0

Вишеградски вртић „Невен“ обиљежио је данас крсну славу Никољдан у присуству дјеце, васпитача и званица, а начелник општине Младен Ђуревић најавио је да ће у скорије вријеме бити формирана и пета група, како не би било дјеце на листи чекања.

Ђуревић је пожелио дјеци и запосленима срећну крсну славу и истакао да ће општина увијек имати разумијевања за обданиште и дјецу, те да им је то и обавеза.

„Празник је утолико већи што га прослављају наша дјеца. Захваљујем запосленима у овој установи који из године у годину остварују добре резултате“, рекао је Ђуревић.

Он је додао да ће директор установе уступити своју канцеларију дјеци за формирање пете групе, а да ће општина купити потребан намјештај, опрему и играчке, како би имали потребне услове.

„И ове године обрадовали смо дјецу новогодишњим пакетићама, а нећемо заборавити ни другу дјецу, којима ће у оквиру манифестацији `Зимски дани Вишеграда` бити додијељени новогодишњи пакетићи“, нагласио је Ђуревић.

Директор вртића „Невен“ Данка Митровић рекла је да крсну славу обиљежавају традиционално весело и скромно.

„И овом приликом начелник општине је малишане даривао слатким поклон пакетима. Била је ово прилика за разговор о наставку веома успјешне сарадње између наше установе и предузећа“, истакла је Митровићева.

Она је додала да су у току ужурбане припреме за отварање пете групе, што ће се десити у наредних неколико мјесеци, чиме би била обухваћена сва дјеца која су на листи чекања.

Обиљежавању крсне славе вртића присуствовао је и директор предузећа „Хидроелектране на Дрини“ Недељко Перишић.

У вишеградском обданишту „Невен“ борави 98 малишана.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДејан Станковић и Роберто Манћини изнијели ковчег
Сљедећи текстТридесет година од када је угашена славска свијећа у Јошаници