Насловна Најновије Вукановић позвао Станивуковића да “изабере мјесто за мегдан“

Вукановић позвао Станивуковића да “изабере мјесто за мегдан“

163
0

Народни посланик Листе за правду и ред Небојша Вукановић, рекао је данас да је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, за њега прешао црвену линију, те га позвао да „изабере мјесто за мегдан“, након што је Станивуковић одбио позив на ТВ дуел између њих двојице.

Вукановић је додао да је Станивуковић изневјерио очекивања и да „намјешта стотине тендера“.

Он је оптужио Станивуковића, да га је овај наговарао прије двије године да иду у тужилаштво, да лажно оптужују лидера СНСД-а Милорада Додика.

Вукановић је на конференцији за новинаре у Требињу, рекао да од управе „Електропривреде Републике Српске“ очекује одговоре зашто је нестало угља, каква је штета и какве су санкције за руководство предузећа Рудник и термоелектрана  „Гацко“.

Вукановић је рекао да је „РиТЕ престао са радом због недостатка угља, чиме је нанесена велика штета“, наводећи да се срушило јаловиште.

Он је навео да тражи и одговор на питање, ко је донио одлуку да се купи фирма „Kомсар хидро енерџи“ и колико је она коштала, те додао да је од надлежних добио одговор у коме се не каже ништа.

Вукановић је данас испред улаза у зграду „Електропривреде Републике Српске“, у знак протеста, накратко паркирао свој аутомобил, наводећи да ће платити казну за прекршај који му је због тога написала полиција.

Станивуковић је јуче објавио на „Фејсбуку“ да је одбио ТВ дуел са Вукановићем на АТВ-у, на који је он пристао.

„Kаква глупост! Замислите дуел Додика и Вишковића на БН-у, која би то услуга била за опозицију. Никада ништа нећу учинити да умањим, а камоли нарушим снагу опозиције и могућност за будуће побједе, што Вукановић свакодневно чини“, рекао је Станивуковић.

 

ИЗВОРсрна, фото Требиње 24
Претходни текстУ сриједу облачно и претежно суво
Сљедећи текстЗеленски тражио да Американци убију Пригожина !?