Насловна Магазин Занимљивости Девети ,,ОК фест“ биће одржан од 14. до 16. јула наредне године...

Девети ,,ОК фест“ биће одржан од 14. до 16. јула наредне године на Тјентишту (ВИДЕО)

233
0

Девети по реду „Нектар ОK фест“ биће одржан на добро познатој локацији на Тјентишту у Националном парку Сутјеска од 14. до 16. јула 2023. године.

Осим информације о датуму одржавања наредног фестивала, организатори „ОK феста“ представили су и програм „aftermovie“ који, како кажу, доноси фантастичне кадрове са овогодишње ОK авантуре.

„Заједно се присјећамо најљепших тренутака са фестивала, најбоље атмосфере, феноменалних наступа, али и доносимо утиске публике и извођача. И овога пута, сви су сагласни у једном, а то је да овај фестивал осим музике, атмосфере, људи, посебним чини само мјесто на ком се одржава, како због нестварне природе, тако и саме енергије мјеста, које због дешавања и прошлости на његовом тлу, представља синоним за слободу“, јављају из „ОK феста“.

Они додају да је и овога пута за фантастичан „aftermovie“, заслужна вриједна екипа пријатеља фестивала, из агенције Mania.

„У ишчекивању девете ОK авантуре, кроз Aftermovie 2022 присјећамо се најљепших тренутака и атмосфере са овогодишњег ‘Нектар ОK феста’, а оне који нису били у прилици да са нама уживају на Тјентишту, позивамо да то учине већ наредне године 14., 15., и 16. јула“, закључује се у саопштењу „Нектар ОK феста“.

ИЗВОРнезависне новине
Претходни текстУченици Основне школе „Петар Петровић Његош“ побједници такмичења „Мисли мине“
Сљедећи текстГориво у Српској појефтињује до краја седмице