Насловна Најновије Додик задовољан оним што је до сада учињено

Додик задовољан оним што је до сада учињено

161
0

Лидер СНСД-а Милорад Додик, рекао је данас, након састанка са политичким партнерима на нивоу БиХ, да је задовољан оним што је до сада учињено, оцијенивши да су односи са партнерима на власти коректни.

Након састанка представника СНСД-а, ХДЗ-а, СДП БиХ и Народа и правде /НиП/, Додик је рекао новинарима у Источном Сарајеву, да је разговарано о кадровским питањима, односно попуњавању упражњених мјеста које се врши у складу са договором и расписивањем конкурса за та мјеста.

Он је подсјетио да је данас усвојен Буџет БиХ за текућу годину, упоредивши то са ранијим годинама, када је како је навео, то била ствар мрцварења и политичког неслагања у БиХ.

Додик је навео да треба видјети како ће данас усвојени буџет на оперативном нивоу функционисати и остваривати се, оцијенивши да је то, такође, резултат коректних односа између политичких партнера.

Лидер СНСД-а нагласио је да је данас разговарано и о будућој мапи кретања овог партнерства.

„У том погледу сложили смо се да креирамо важан састанак са представницима ЕУ о томе како и шта учинити и шта ЕУ са становишта онога што очекује од БиХ мисли да треба да се учини овдје, а да ми видимо видљиве бенефите, не да нам се стално испоручују захтјеви који су нејасни и далеки у погледу тих бенефита“, рекао је Додик.

ИЗВОРсрна
Претходни текстТрећина Американаца сматра да се превише помаже Кијеву
Сљедећи текстМинистар Вучевић најавио нову опрему и наоружање