Насловна Најновије Драгићева о Теслиној технологији у дијагностици

Драгићева о Теслиној технологији у дијагностици

127
0

Љекар Гордана Драгић из Новог Сада одржаће вечерас у Источном Сарајеву предавање о примјени природне медицине, засноване на Теслиној технологији у дијагностици, превенцији и отклањању разних акутних и хроничних обољења.

„Бавим се природном руском вибрационом медицином, тачније Теслином медицином, медицином трећег миленијума коју називају `божанском`“, рекла је Срни Драгићева, која у Новом Саду има ординацију и савјетовалиште.

Према њеним ријечима, ради се о природној медицини која се бави узроком, а не посљедицама и маскирањем посљедица, другим ријечима то је интегративна медицина, односно примјена Теслиних најновијих технологија у дијагностици разних обољења, јер је дијагностика 50 одсто исцјељења.

Она истиче да ће на свом предавању говорити о трајном отклањању болести, дакле није ријеч само о лијечењу, јер је то одржавање човјека у болесном стању, него се ту ради о потпуном исцјељењу без повратка болести, путем вибрација и фреквенције“, или како је то Никола Тесла рекао „то је мапа живота и здравља“.

„Моје предавање требало би, заправо, да буде путоказ и смерница у овим смутним временима ка здрављу наших људи. Лично сматрам да је моја дужност да и становништво Источног Сарјева упознам о новим начинима исцељитељског лечења, које је за нас ново, али се већ 53 године примењује у Русији“, навела је Драгићева.

Она појашњава да је ово руска војна технологија која се примјењује и за заустављање пријевременог старења пилота, астронаута, људи који раде у подморницама, специјалним службама војске, полиције, морнарице због високог ризика и великог страха и стреса кога свакодневно преживљавају.

Предавање је планирано за 18.00 часова у хотелу „Београд“ у Источном Сарајеву, а заинтересовани новинари изјаве могу добити у 17.30 часова.

ИЗВОРСрна
Претходни текстПојачане мјере безбједности поводом примопредаје дужности предсједника Српске
Сљедећи текстУ Сарајеву нездрав ваздух, у Бањалуци умјерено загађен