Насловна Најновије Др Данку Васиљевићу додјељена титула примаријуса

Др Данку Васиљевићу додјељена титула примаријуса

191
0
Поводом обиљежавања Свјетског дана здравља, министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић уручио је, у Административном центру Владе Републике Српске у Бањој Луци, одлуке о додјели назива примаријус за 23 доктора медицине, 2 доктора стоматологије и 2 магистра фармације.
 
Назив примаријуса додијељен је и др Данку Васиљевићу, специјалисти физикалане медицине и рехабилитације запосленом у ЈЗУ Дому здравља „Источно Сарајево“.
 
Доктор Данко Васиљевић је истакнути стручњак са 30 – годишњим искуством у медицинској струци. Нарочито је значајан његов рад на Медицинском факултету у Фочи, гдје је био ангажован као асистент у настави, у периоду од од 1995 до 2005 године. Добитник је бројних признања за доприносе у развоју здравствене заштите, унапређењу и заштити медицинске струке, нарочито у области физијатрије.
 
Током 2020 и 2021 године је био именован за вршиоца дужности директора ЈЗУ Дома здравља „Источно Сарајево“. Истичемо и његов допринос у организацији рада Дома здравља приликом епидемије COVID 19, а касније и током масовне имунизације становништва.
 
 
 
 
 
ИЗВОРјзу "дома здравља" источно сарајево
Претходни текстРеализацијом туристичког комплекса на Зелегори до одрживог туризма Калиновика
Сљедећи текстУспјешно обављена три компликована оперативна захвата из области урологије