Насловна Најновије Због клизишта обустављен саобраћај за теретна возила на путу Фоча – Горажде

Због клизишта обустављен саобраћај за теретна возила на путу Фоча – Горажде

129
0

На дионици магистралног пута Фоча-Горажде у мјесту Филиповићи, због клизишта је обустављен саобраћај за теретна возила, а за остале је могућ пролазак једном траком, саопштено је јутрос из Ауто-мото савеза Републике Српске.

На магистралном путу Брчко-Бијељина и на регионалном путу Стари Угљевик-Главичице, због санације, саобраћај се одвија успорено уз повремене краткотрајне прекиде. Успорен саобраћај због радова је и на дијелу магистралног пута Жегуља-Љубиње, дионица Подврсник-Љубиње.

Режим у одвијању саобраћаја измијењен је због радова на дионици магистралног пута Брод на Дрини-Врба у тунелу Чемерно.

Због уклањања објекта и санације клизишта на дионици регионалног пута Србац-Горња Вијака, у Улици Владе Винчића, долази до привремене обуставе саобраћаја сваким радним даном и суботом од 7.00 до 17.00 часова.

Измјене су и на путним правцима Приједор-Kозарац због изградње ауто-пута, затим Градишка-Нова Топола-Kлашнице, Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/, код Добоја, гдје је у току градња ауто-пута, те у тунелу Сијерачке стијене на магистралном путу Добро Поље-Миљевина.

На магистралном путу Градишка-Kозарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта вози се успорено.

Због оштећења мостова преко ријеке Буковице у мјесту Горњи Подградци и ријеке Јабланице у мјесту Совјак на локалним путевима, обустављен је саобраћај и преусмјерен на алтернативне путне правце.

Измјене у саобраћају су и на путевима Стари Угљевик-Главичице и Фоча-Горажде у Филиповићима.

Вангабаритни превоз креће се путним правцима Станић Ријека-гранични прелаз Брод, Леденице-Црквина-гранични прелаз Шамац и Поребрице-Лепница. Возачима се савјетује да на тим дионицама возе опрезније и поштују упутства овлаштених лица из пратње.

У ФБиХ се санациони радови изводе на истом магистралном путу, али на дионици Чевљановићи-Нишићи, због чега возила од 8.00 до 17.00 часова повремено саобраћају једном траком.

Због санације оштећења на мосту на дионици ауто-пута Високо-Kакањ, саобраћај је преусмјерен из возне у претицајну траку.

Због радова спорије се вози на магистралном путу Јабланица-Мостар, у Доњој Јабланици, затим на улазу у Столац из смјера Мостара, као и на раскрсници Горња Kалесија-Сапна.

На дионици регионалног пута од мјеста Равно према магистралном путу Љубиње-Требиње саобраћај је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце.

На граничним прелазима јутрос нема дужих задржавања.

ИЗВОРсрна, фото Радио Фоча
Претходни текстУ Српској рођене 24 бебе
Сљедећи текстВласенички одбојкаши на турниру прикупљали новац за лијечење Милоша Божовића