Насловна Вијести Источно Сарајево Подршка за проширење капацитета дома за старија лица

Подршка за проширење капацитета дома за старија лица

244
0

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске, Ален Шеранић, данас је на састанку са директором Дома за старија лица Источно Сарајево Миљаном Сладојем, потврдио опредијељеност ресорног министарства да пружи подршку овој установи у реализацији планова ка проширењу капацитета и услуга.

Сладоје је представио досадашње активности и динамику даље реализације планираног проширења капацитета Дома, а за које су Влада Републике Српске и Министарство здравља и социјалне заштите раније дали сагласност и одобрили средства, саопштено је из ресорног министарства.

„Циљ је да се и на овај начин допринесе унапређењу квалитета услуга које ова установа пружа старијим суграђанима“, наводи се у саопштењу.

На састанку у Источном Сарајеву било је ријечи и о успјешном пословању ове установе социјалне заштите за смјештај корисника, као и плановима за унапређење рада и побољшање услова за пружање услуга корисницима.

Шеранић се током посјете овој установи упознао и о реализацији пројекта адаптације и реновирања купатила за кориснике установе, што је инвестиција коју је у претходном периоду финансирала Влада Републике Српске.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПУ Бањалука: Још нема сазнања одакле су дошле недавне пријетње бомбама
Сљедећи текстДодик: Друга два члана Предсједништва доприносе додатном краху спољне политике