Насловна Магазин Спорт Полуфинални мечеви турнира ,,Источни Стари Град 2022“

Полуфинални мечеви турнира ,,Источни Стари Град 2022“

179
0

Као дио програма обиљежавања славе општине Источни Стари Град Св. Пантелејмона и 30 година постојања, јуче је отворен турнир у малом фудбалу на Хреши. У полуфинале овогодишњег турнира “Источни Стари Град 2022, пласирале су се екипе “Замм Мц” из Сарајева, “Мокро” из Мокрог, екипа “Источни Стари Град” и прошлогодишњи шампион “Ауто сервис ИМС” из Пала.

Полуфиналне утакмице су на програму данас од 19 часова, а њима ће претходити ревијални меч ветерана Лукавица/Пале  и ветерана Источни Стари Град.

“Богат наградни фонд од 1500 КМ, екипни пехари и дипломе, те појединачне награде и дипломе и ове године су привукле омладинце до 21 године, који су се распоредили у 8 екипа, а данас нас очекује занимљива завршница турнира”, рекао је Немања Јовичић из Организационог одбора турнира.

Турнир је и ове године свечано отворио начелник општине Бојо Гашановић који је поздравио све пристуне, изразио задовољство што се велики број фудбалера одазвао турниру.

“Истичем и овом приликом важност бављења спортом, као и окупљање и дружење омладине по којима је наша општина и позната. Ове године славимо и јубилеј 30 година постојања општине па су самим тим и сви догађаји које прате славске свечаности организовани са посебном пажњом како би сви учесници уживали”, рекао је начелник Гашановић.

ИЗВОРисточни стари град
Претходни текстПочели радови на изградњи линијског парка
Сљедећи текстНе остави ништа осим отисака стопала