Насловна Uncategorized У сриједу облачно и кишовито

У сриједу облачно и кишовито

160
0

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује облачно вријеме са кишом и дневном температуром ваздуха до 16 степени Целзијусових.

У првом дијелу дана киша ће бити слаба и повремена, а у послијеподневним часовима јачаће прво на југу и западу, а затим и у осталим предјелима, док се у вечерњим часовима и током ноћи пљускови очекују на југозападу, уз локално обилније падавине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од шест до 11 степени, у вишим предјелима од три, а дневна од 10 на западу до 16 на истоку, у вишим крајевима од седам степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар, јужног смјера, који ће током ноћи на четвртак промијенити смјер на сјевер, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница два, Србац, Бијељина и Градачац девет, Добој 10, Калиновик, Мраковица, Рудо, Вишеград, Приједор, Бањалука и Сански Мост 11, Гацко, Соколац и Јајце 12, Невесиње, Бихаћ, Ливно и Тузла 13, Билећа, Мркоњић Град, Зворник, Бугојно и Сарајево 14, Требиње 15, Рибник и Мостар 16, те Зеница 17 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПотписан Уговор о концесији за изградњу соларне фотонапонске електране „Требиње 2“
Сљедећи текстРасписан Kонкурс за израду званичног сувенира општине Пале