Насловна Најновије Чампара: Фалсификатор Мехмедагић приватизовао државну институцију

Чампара: Фалсификатор Мехмедагић приватизовао државну институцију

183
0

Министар унутрашњих послова Федерације БиХ /ФБиХ/ Аљоша Чампара, рекао је да је директор Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ /ОБА/ Осман Мехмедагић, фалсификатор диплома који је приватизовао институцију.

„Шта је највећи проблем државе БиХ? Што су појединци приватизовали институције. Kада је приватизујете, онда та институција не ради за државу и за грађане. Осман Мехмедагић је приватизовао. Он је фалсификатор диплома. То је човјек који је фалсификовао своје дипломе“, рекао је Чампара.

Чампара сматра да Мехмедагић уопште не би смио бити запосленик, односно да је требало да већ три године буде у пензији.

Чампара је, говорећи о дешифрованој апликацији „Скај“, рекао да је то велики и сложен предмет, али да је добро што су „неке ствари почеле да се дешавају“, преносе федерални медији.

„Мислим да је већ довело до одређених високих званичника. Мислим и на Тужилаштво и на неке друге полицијске службенике. Kада погледате, страшно је да су неки полицијски службеници или савјетници који су радили у ОБА, па код неких министара, који су трговали са тим документима па су ухапшени, за које се припремају оптужнице. Мислим да је ово тек почетак“, рекао је Чампара.

ИЗВОРсрна, фото Глас Српске
Претходни текстУ Дому здравља Источно Сарајево почела вакцинација против сезонског грипа
Сљедећи текстСловенија до краја септембра издала 13.914 радних дозвола грађанима БиХ