Насловна Најновије Марија Мочевић ученик генерације у категорији трећег степена Средње школе “28. јуни”

Марија Мочевић ученик генерације у категорији трећег степена Средње школе “28. јуни”

358
0

Марија Мочевић ученица Средње школе “28. јуни”, занимање фризер, изабрана је за ученика генерације ове школе у категорији ИИИ степена.

Марија је рођена 18. 7. 2004. године у Касиндолу. Завршила је Основну школу “Алекса Шантић” у Војковићима.

Након основне школе уписала је ЈУ Средњу школу „28. јуни“ гдје се, у оквиру струке Остале дјелатности, образује за занимање фризер.

Марија је континуирано од првог до трећег разреда постизала одличан успјех и имала примјерно владање. Учествовала је у спортским такмичењима (фудбал и рукомет) на којим је представљала ЈУ Средњу школу „28. јуни“, саопштено је из ове образовне установе.

„Сматрам да је средњошколско образовање утицало на изградњу моје личности. Стекла сам самопоуздање, радне навике и, оно најважније, научила сам бити човјек. Имам свој став и циљ, трудим се да свакодневно будем најбоља верзија себе. Част ми је и задовољство што сам завршила управо Средњу школу „28. јуни“, занимање фризер, и што сам изабрана за ученика генерације. Надам се да ћу и у даљем раду постизати успјехе и да ће се моје жеље и циљеви остваривати и у будућности“, истакла је Марија.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстПрутина: Нећу гласати за санкционисање СНСД-а и Додика
Сљедећи текстТеодора Марковић ученик генерације Средње школе “28. јуни” у категорији четвртог степена