Насловна Вијести Сервисне информације Сутра облачно и хладно, снијег само понегдје на истоку

Сутра облачно и хладно, снијег само понегдје на истоку

208
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ, сутра ће бити облачно, хладно и претежно суво вријеме, а слаб снијег очекује се само понегдје на истоку.

Ујутро и прије подне биће облачно уз слаб снијег на планинама и на истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

На југу Херцеговине очекује се промјенљиво облачно вријеме уз сунчане периоде, а послије подне уз слабу пролазну кишу. Увече и током ноћи слиједи дјелимично разведарвање и биће све хладније.

Дуваће слаб вјетар, сјеверни и сјеверозападни.

Јутарња температура ваздуха износиће од минус три до један, на југу до четири, у вишим предјелима од минус седам, а највиша дневна од два на истоку до осам на сјеверозападу, на југу око 10, те у вишим предјелима од минус четири Целзијусова степена.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница минус 12, Kалиновик, Kнежево, Соколац, Хан Пијесак и Чемерно минус три, Дринић и Мраковица минус један, Гацко, Сребреница и Сарајево нула, Бијељина, Зворник и Мркоњић Град један, Невесиње, Рибник и Рудо два, Вишеград, Добој и Фоча три, Нови Град пет, Бањалука, Приједор и Србац шест, Билећа осам, Мостар девет, Требиње и Неум 11 Целзијусових степени.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстОпштина Источна Илиџа потписала Меморандум о разумијевању са Агенцијом Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена
Сљедећи текстВечерње новости: Брига о “беби лептиру“ најплементији појединачни подвиг године